JEDÁLNY LÍSTOK |
- Hovädzí vývar
- Cesnakový krém
- Bujón s vajcom
- Cibuľová
- Vývar s krevetkami a restovanou cibuľkou
- Diabolský bujón s opekaným chlebíkom |
PREDJEDLÁ:
- Steak toast
- Luculus toast
- Treščia pečeň
- Krevetí coctail
|
ZELENINOVÉ PREDJEDLA:
- Rizoto DEL PADRONE
- Veľký miešaný šalát
- Fitnes šalát
- Šalát INSALATA MISTA
- Šalát MONTE CHRISTO
- Šalát KOSTARIKA
|
PONUKA REŠTAURÁCIE - TAJOMSTVO KUCHYNE
JEDLÁ NA OBJEDNÁVKU :
- Bravčové filé, syrovosmotanová omáčka, brokolica
- Picata a la MILANAISE, špagety
- Gordon bleu
- Prírodný bravčový rezeň na šampiňónoch
- Vyprážaný bravčový rezeň
- Viedenská roštenka ( hovädzia sviečkovica )
- Diabolské soté
- Bravčové soté na smotane so šampiňónmi
|
GRILOVANÉ ŠPECIALITY:
- Pfefersteak MADAGASKAR,brokolica,hranolky
- Grilovaný tanier, obloha , hranolky
- Tatranský špíz,krokety, obloha
- Filetsteak,varená zelenina, opekané zemiaky
- Sviečkové rezy, brokolica, krokety
- Steak ZIA ROSA, ryža
- Grilpyramída, olivy, opekané zemiaky
|
|
JEDLÁ NA OBJEDNÁVKU /deň vopred/ :
- MÄSOVÉ FONDY
- PEČENÉ BRAVČOVÉ KOLENO PO DOMÁCKY
- PEČENÁ KAČKA
|
BEZMÄSITÉ JEDLÁ :
- Vyprážaný syr
- Špenátové halušky so syrom
|
JEDLÁ Z RÝB:
- Lososí steak, brokolica
- Rybie filé ORLY
- Pstruh MULLERIN
|
NAŠE ŠPECIALITY :
- Medailonky z panenky na rošte s tymiánom, v nivovej omáčke, opekané zemiaky
- Kurací perkelt s parmezánom, cestoviny penne
- Grilované kuracie prsia s muškátovým orechom a brusnicami, varené zemiaky s maslom
- Pikantný STEAK v medovej omáčke, grilovaná zelenina, ryža
- Hovädzie soté s červeným vínom a karamelom, krokety
|
HYDINA:
- Vyprážané kuracie prsia
- Curry pochúťka
- Smotanové soté ROSSO
- Kurací steak na víne, bylinkové maslo
- Prírodné kuracie prsia na šampiňonoch
|
DEZERTY:
- Palacinky so šlahačkou
- Palacinky s ovocím a zmrzlinou
- Domáca jablková štrúdľa
|
CESTOVINY:
- Špagety BOLOGNEISE
- Špagety s brokolicou a kuracím masom
- Cestoviny VENEZIA
|